Zorg en Diensten

"Wat is er slechter dan ouder worden? Niet ouder worden!"

De zorgflats en het zorghotel van Residentie Beaux-Arts bieden u een veilige woonomgeving waar u geniet van de beste zorgen. Onze medewerkers krijgen tijdens hun opleiding een aantal basiswaarden mee: respect voor de eigenheid van elke bewoner, hospitality, discretie in de omgang en professionaliteit in de uitvoering van hun taken.

Eigen kok

Vanuit de eigen professioneel uitgeruste keuken zal onze chefkok (Cederic De Mey) dagelijks zorgen voor verse, gezonde en kwaliteitsvolle maaltijden.

Cederic wil hierbij werken volgens de seizoenen en zal steeds op zoek gaan naar de beste terroir producten. Uiteraard houdt hij rekening met o.a. eventuele diëten en allergieën.

Klassieke gerechten met een twist. Cederic, Ce's Arts’s chef, volgt enkele trends op maar blijft geloven in een sterke basis.

 

cederic

Activiteiten en services

Wonen in Beaux-Arts staat gelijk met beleving!

Op maat en vraag van onze bewoners organiseren we vrijblijvende activiteiten waar er voor ieder wat wils zal zijn. Van bridgenamiddagen en apero-momenten tot museumbezoeken en andere uitstappen.

Daarnaast bieden we u een uitgebreid aanbod aan extra diensten zoals boodschappendienst, huishoudelijke hulp, welness- en massagemogelijkheden, was- en strijkdienst, kapper, pedicure en manicure, enz …

Klik hier om onze avonturen te volgen 

 

Uw lichamelijk welbevinden

Ouder worden is – ondanks de mogelijke gezondheids- en mobiliteitsproblemen - een voorrecht! Toch slaagt u erin om uw leven te behouden zoals u dat altijd heeft gekend.

Wij focussen in de eerste plaats op uw zorgbehoeften, maar uw motivatie en goesting zijn minstens even belangrijk.

In onze woonomgeving zijn alle diensten ingebouwd om u een aangenaam en comfortabel leven te garanderen. In de eerste plaats verpleegkundigen en zorgkundigen, maar ook kinesitherapeuten, ergotherapeuten, animatoren, … Ze zijn er om u te activeren, te laten genieten, te doen leven!

Beweging houdt u jong, samenzijn houdt u scherp. In onze diverse gemeenschappelijke ruimten zorgen onze medewerkers voor een gevarieerd aanbod aan ontspanning. Bezoek dus zeker eens onze kiné- en fitnessruimte, eventruimte of relaxatiebadkamer.

Uw mentaal welbevinden

Wat zorgt ervoor dat iemand zich goed voelt? Autonomie en zelfredzaamheid, omringd zijn door mensen die ertoe doen, het krijgen van positieve aandacht, …

Kortom, naast uw gezondheid is ook uw mentaal welbevinden belangrijk. Iemand die zich goed voelt, krijgt meer energie en levenslust. En dat reflecteert dan weer positief op de fysieke toestand.

Onze medewerkers gebruiken hun voelsprieten bij het uitoefenen van hun taken. Onze psycholoog staat dan ook altijd paraat. Een openhartige babbel of aandacht tijdens een wandeling verricht vaak wonderen!

 

De permanentie in huis door gekwalificeerd personeel

7 dagen op 7, 24u per dag vertrouwt u op onze zorgpermanentie. Bij een oproep wordt u snel geholpen door één van onze hulpverleners die in de residentie aanwezig is. Uw vertrouwenspersoon kent ook uw (zorg)dossier.

Wenst u meer te weten over de aangeboden diensten, download hier de brochure of maak een persoonlijke afspraak.

Download brochure

Contacteer ons