Een uniek concept met diensten à la carte

“To make a difference in someone’s life you don’t have to be brilliant, rich, beautiful or perfect. You just have to care”

- Mandy Hale

JONG OF OUD, ZORGBEHOEVEND OF NIET… RESIDENTIE BEAUX-ARTS BIEDT EEN ANTWOORD OP UW EIGEN, UNIEKE WOONWENSEN.

 

Rose Leirens

Mensen leven langer en beter en dat is fantastisch. Zelf zou ik graag minstens 95 worden, want ik ben niet bang om oud te worden. Op elke leeftijd heeft het leven immers zoveel in petto. Met die positieve ingesteldheid neem ik graag de uitbating van deze residentie waar. Onze missie? Onze inwoners een aangename en (zo mogelijk) actieve toekomst bezorgen. Dit doen met respect voor ieders waardigheid en elke inwoner een goed gevoel geven, daar gaat het mij om.

Rose Leirens,
Manager Residentie Beaux-Arts

Uw vrijheid en autonomie

Een verhuis is en blijft voor iedereen wennen. Het is een grote stap die tot heel wat vragen en onzekerheden leidt. Hoe zit het met uw autonomie, de vrijheid om zelfstandig te beslissen? Behoudt u ze?

Bij Residentie Beaux-Arts blijft u de regisseur van uw leven. In een lang gesprek gaan we samen op zoek naar het antwoord op de vraag: wat betekent voor u thuis zijn? Hoe wenst u uw leven bij ons in te vullen? En hoe wil u (zo nodig) verzorgd worden?

Wij denken mee en reiken u mogelijkheden aan. Maar uiteindelijk bent u het die beslist.

Kan u hier zelf niet meer over beslissen? Dan luisteren we in eerste instantie naar familie en naasten. En we nemen de tijd om u te observeren, uw gedrag te achterhalen en te ontdekken wat u graag heeft.

 

Uw veiligheid

Oproepsysteem

Elke kamer of flat beschikt over een oproepsysteem met spraak en terugspraak. Zo heeft u op elk moment van de dag rechtstreeks contact met ons gekwalificeerd zorgpersoneel in het gebouw.

U bedient het oproepsysteem in de slaapkamer, leefruimte en badkamer via een knop en/of trekpeer. Als bewoner krijgt u ook een mobiele oproepmogelijkheid via een polsband.

Camerabeveiliging

Een veilige en beveiligde omgeving geeft gemoedsrust. Daarom hangen er op meerdere plaatsen camera’s in het gebouw. Samen met ons houden deze een oogje in het zeil.

Toegangscontrole

Bezoekers ontvangen? Aan de ingang van het gebouw bellen ze op een eenvoudig aanraakscherm. Via de videofonie in uw flat verschaft u hen vervolgens toegang tot het gebouw.

Alle toegangsdeuren tot de zorgflats en -kamers sluiten met een cilinder en sleutel. Eventueel met nachtslot en meerpuntslot, want dat is veiliger dan bijvoorbeeld een badgesysteem.

Uw kamer / uw flat - gezelligheid en privacy

Uzelf thuis voelen in uw nieuwe woonst? Logisch, want uw eigen kamer of flat is iets persoonlijks.

In het Zorghotel zijn alle meubelen voorzien. Stuk voor stuk doordachte oplossingen voor het bed, de ingemaakte kast, tafel en stoelen. Een eigen meubelstuk, kunstwerk of fotokader voorzien? Ga gerust uw gang.

De Zorgflats zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken en badkamer, voor de meubelen zorgt u zelf. Een kunstwerk, antiek of vintage meubelstuk waar u aan gehecht bent? Uw eigen bed? Breng het gerust mee om dat vertrouwde thuisgevoel te creëren. Aanpassingen bespreken we samen, zodat we een gepaste oplossing kunnen vinden die uw zelfredzaamheid en comfort garanderen.

Contacteer ons