Beaux-Arts is een project van Aldea Group

Residentie Beaux-Arts is een realisatie van Aldea Group, de grootste niet-beursgenoteerde vastgoedgroep in België. In minder dan 10 jaar tijd bouwde Aldea een mooie portefeuille op met nieuwbouwprojecten en overnameprojecten met ontwikkelingsmogelijkheden. Resultaat: 729 woonzorgbedden, 312 assistentiewoningen en 115 hotelkamers.

Bij Aldea Group wordt van bij de start van een project aandacht besteed aan de toegankelijkheid. Onze medewerkers van uitbating denken vanaf dag één mee na over het concept van het hele project in samenwerking met Inter, het expertisecentrum in toegankelijkheid en Universal Design.

Sinds 2019 heeft Aldea Group ook zijn eigen uitbatingspoot: CURAVI. Curavi verzorgt de exploitatie van een 8-tal zorgsites, waarvan 3 in het Gentse met een aanbod voor ieders financiële mogelijkheden. Curavi’s huizen verschillen van elkaar in afwerking en dagprijs, maar de geest van de huizen is overal dezelfde. De baseline van Curavi luidt dan ook: ‘Waar mensen gelukkig zijn, een leven lang’.

Een kwalitatieve zorg, leuke activiteiten en lekker eten zijn voor Curavi primordiaal. Wij onderscheiden ons door hospitality aan te bieden. Hiervoor baseren we ons op het intussen welgekende Tubbe-model. We gaan hier zelfs verder in: naast het creëren van een thuisgevoel willen we onze bewoners ook het extra service-aspect aanbieden. Hen het gevoel geven dat wij ten dienste staan van hen en niet omgekeerd.

Zo’n missie is toepasbaar in zowel een goedkoper als duurder woonzorgcentrum. Want een glimlach, gesprek of luisterend oor kosten niets. De basis hiervoor leggen we bij onze medewerkers en de sfeer tussen hen. Zij zijn het immers die elke morgen met goesting naar het werk vertrekken. Gelukkige medewerkers maken gelukkige bewoners. In de gangen wordt gelachen en iedereen groet elkaar enthousiast met de glimlach! 

Contacteer ons